Spletne storitve

Pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Skrbimo za vašo varnost

Podjetje AlfaOmega – spletne rešitve, Jadranka Smiljić s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

V AlfaOmega – spletne rešitve, Jadranka Smiljić s.p. smo zavezani, da spoštujemo zasebnost in varnost ter spoštujemo GDPR pravila.

Trudimo se zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.

Vaše podatke bomo izbrisali v roku treh let.

KONTAKTNI PODATKI
Na kontaktni elektronski naslov jadranka@alfaomega.si nam pošljite zahtevo v kolikor želite pridobit vpogled v vaše podatke, jih želite spremeniti oz dopolniti ali pa jih želite prenesti ali izbrisati.

Rok za odgovor je 15 delovnih dni.

NAŠA ODGOVORNOST
Kljub temu, da je spletna stran alfaomega.si postavljena in vzdrževana z največjo možno mero varnosti, podjetje AlfaOmega – spletne rešitve, Jadranka Smiljić s.p ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

AVTORSKE PRAVICE
© Copyright 2019 AlfaOmega – spletne rešitve, Jadranka Smiljić s.p

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja AlfaOmega – spletne rešitve, Jadranka Smiljić s.p

PODATKI PODJETJA
AlfaOmega – spletne rešitve, 

Jadranka Smiljić s.p

Ronkova 8,

2380 Slovenj Gradec

Davčna številka: 96791390